Klantenservice

Indien u vragen heeft of hulp vereist bij het plaatsen van uw bestelling kan u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur

085 301 0 109

Voor alle andere kunststofkozijnen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen

Beoordelingen
Kunststof schuifpui online kopen

Welke voordelen hebben kunststof schuifpuien?

Heeft u weleens nagedacht over een schuifpui online te kopen? Gefeliciteerd, want dan maakt u een slimme keuze. Een schuifpui biedt namelijk veel voordelen. Dat geldt zeker voor kunststoffen schuifpuien. Wat is, kort samengevat, de meerwaarde van het kopen van een kunststof schuifpui?

  • Met een schuifpui van kunststof online te kopen zorgt u voor meer lichtinval in de woning en in uw kamers. Dit scheelt aanzienlijk in de energiekosten, omdat u kunt besparen op het energieverbruik.
  • Een schuifpui van kunststof heeft maar weinig onderhoud nodig. Afnemen met een doek, eens in de zes maanden, is voldoende. Met dit beperkte onderhoud zorgt u de uw schuifpui in een goede staat blijft.
  • Een kunststoffen schuifpui gaat zeer lang mee. De levensduur van een schuifpui van kunststof ligt gemiddeld rond de 50 jaar. Dit type schuifpui is dan ook een duurzame en milieuvriendelijke optie.
  • Een schuifpui van kunststof is een duurzame keuze. Zeker als u kiest voor een kunststof schuifpui online kopen, omdat online aanbieders lager in de prijs kunnen zitten dan fysieke winkels. Vanwege het feit dat online winkels minder kosten maken.
  • Een groot voordeel van een kunststof schuifpui is dat een kunststof schuifpui online kopen voordelig is. Het aanbod kunststoffen schuifpuien is groot, wat – zonder dat de kwaliteit er bij inschiet – lagere prijzen tot gevolg heeft.
  • Een kunststof schuifpui kan exact op maat voorgefabriceerd worden. Dit scheelt in de kosten. Na voorfabricatie is de schuifpui snel te plaatsen en kan er minder arbeidsloon gerekend worden.
  • Kunststof schuifpuien zijn uitstekend geïsoleerd en houden de warmte ‘s zomers binnen en tegelijk ’s winters de koude buiten.

Diverse soorten kunststoffen schuifpuien online kopen

Als u wilt profiteren van de voordelen van de kunststof schuifpui, vindt u bij online aanbieders een ruime keuze aan diverse soorten schuifpuien. Ten eerste zijn er schuifpuien die voorzien zijn van een gewoon schuifsysteem. Hierbij kunt u het beweegbare deel van de pui gemakkelijk opendoen.
Daarnaast is er het zogenoemde hefschuifsysteem. Hierbij moet u de vleugel optillen, waarna de schuifpui geopend kan worden. De afsluiting van dit type schuifpui is heel strak: door de rubberen afsluiting kan de schuifpui geen druppel water en geen zuchtje tocht doorlaten. Een superieure isolatie dus! De hoge isolatiewaarde van een schuifpui met hefschuifsysteem bereikt u bij een gewone schuifpui, waarbij de afsluiting uit borstels bestaat, absoluut niet.
In de derde plaats kennen we het kiepschuifsysteem. Dit sluitsysteem wordt alleen bij kunststof schuifpuien gebruikt. Deze schuifpuien zijn zowel te openen, als ook – via een kiepschuifsysteem – op een kier te zetten. Op het niveau van isolatie en luchtdichtheid doen kunststof kiepschuifpuien het prima. Kortom: een goede keuze!

Meer informatie over een kunststof schuifpui online kopen

Wilt u meer weten over voordelige en kwalitatief hoogstaande kunststoffen schuifpuien? Of een kunststof schuifpui online kopen bij een ervaren en betrouwbare aanbieder? Kijk dan eens op onze website. Bel gerust onze klantenservice bij vragen. Of vraag een vrijblijvende offerte aan!